Tietoa meistä

Internetissä järjestetään mieletön määrä arvontoja yrityksien, yhteisöiden ja vaikuttajien toimesta. Arvontalista.fi listaa mahdollisimman monta arvontaa yhteen paikkaan josta jokaisen on helppo osallistua haluamaansa kilpailuun.

Listaamme vain kotimaisia, luotettavaksi todettujen yrityksien ja yhteisöiden arvontoja. Some-vaikuttajien tai yksityishenkilöiden arvontoja emme listaa ilman erillistä sopimusta, ota siis yhteyttä yhteydenottolomakkeella jos olet edellämainittu ja haluat listata oman arvontasi arvontalista.fi sivustolle.

Arvontalista.fi ylläpito tarkistaa jokaisen arvonnan ennen lisäämistä sivustolle. Näin takaamme oikeanlaiset tiedot arvonnasta sekä luotettavuuden että jokaisen on mahdollisimman turvallista osallistua kilpailuun. Huomioithan että Arvontalista.fi ei järjestä listauksessa olevia arvontoja ellei sitä ole erikseen mainittu. Vastuu arvonnan toteuttamisesta on aina alkuperäisen arvonnan järjestäjällä joka on ilmoitettu Arvontalista.fi toteuttamassa arvontasivulla.

Arvontalista.fi sivuston on toteuttanut ja ylläpidetty yksityishenkilön toimesta.
Sivustoa kehitetään aktiivisesti ja ehdotuksia ominaisuuksista otetaan ehdottomasti vastaan.

Vastuuvapautuslauseke

Arvontalista.fi sivuston ylläpito tarkastaa jokaisen arvonnan ennen sen lisäämistä sivustolle. Arvontalista.fi ei kuitenkaan seuraa aktiivisesti muuttuuko arvonnan tiedot, arvontatapa, arvonnan järjestäjä tai muu seikka joka vaikuttaa arvonnan luonteeseen. Arvontalista.fi ei ole arvonnan toteuttavana osapuolena ellei erikseen siitä mainita. Vastuu arvonnan sisällöstä, toteutuksesta, osallistumisesta saatujen tietojen käsittelystä sekä säilytyksestä on aina arvonnan järjestäjällä. Arvonnan järjestäjä on ilmoitettu Arvontalista.fi toteuttamassa arvontasivulla. Jokainen joka Arvontalista.fi sivuston kautta osallistuu arvontaan, on vastuussa omasta osallistumisesta kokonaisuudessaan.